Logo agentie web design si SEO

RESPONSIVE
ACCESSIBLE WEBSITE

Wed design ergonomic centrat pe accesibilitate.
Website
Vip Obsession - Website design, optimizare Google (SEO) si CMS personalizat MufMuf - Sistem profesional de management al datelor (CMS)
Logo design Smart Media

Vanam ideile inteligente. Le prindem, le optimizam, adaugam un strop de indrazneala si le transformam in solutii pentru compania ta. Livram solutii complete, pachete media bine structurate si fiabile. Imaginea pentru noi este deosebit de importanta, ne facem treaba temeinic si prompt pentru a livra clientilor nostrii servicii ireprosabile.

Design Solution

O componenta cheie a succesului pe care il are Smart Media este design-ul fluid si usor navigabil prezentat de pagina web. Datorita tehnologiei in continua dezvoltare am ales sa prezentam contentul intr-o forma dinamica dar in acelasi timp simplu de asimilat de catre utilizator.

Responsive web design

Meeting the highest Accessibility standards

Pentru fiecare aspect al proiectului am facut o serie de teste pentru a obtine cele mai bune rezultate de navigabilitate. Ne-am focusat pe experienta utilizatorilor si in special pe un sistem inteligent de navigatie ce permite accesarea informatiilor rapid si usor.

Intelligent design

Collaboration and Management

Smart Media este divizia specializata de SEO implicata in toate strategiile de optimizare dezvoltate de Key Frames Media. iDS Architecture, Oxygen Club si VIP Obsession sunt doar cateva exemple de campanii SEO de succes dezvoltate impreuna cu Smart. Serviciile noastre capata un caracter integrat atunci cand ne combinam eforturile pentru a dezvolta design si optimizare SEO premium.

Colaborare strategica

Multimedia presence

Obiectivele de promovare stabilite au dus la derularea mai multor campanii de popularizare a brandului orientate catre medii alese in functie de publicul tinta. In acest sens am derulat actiunii prin intermediul platformelor ce permit comunicarea cu userii sau platforme ce permit gazduirea spoturilor video.

Spot video