Logo agentie web design si SEO

DIGITAL
CAMPAIGN

Portal de arhitectura, design si fotografie. Website alt
Soul Studio - Flash website design pentru mobilitate sporita Sfanta Ecaterina - Web design si campanii de marketing si promovare online
Logo design Cota Zero

Cota Zero este punctul de referinta al unui proiect de arhitectura. Pentru noi este mai mult, este locul de intalnire unde putem sa discutam liber despre cele mai interesante idei si proiecte. Echipa noastra este alcatuita din oameni cu initiativa si perseverenta in domeniul in care activeaza.

Fun and Engagement

Proiectul Cota Zero a fost o provocare inca de la inceput deoarece s-a dorit constructia unei platforme care sa gazduiasca mai multe domenii interconectate. Website-ul este in acelasi timp un spatiu personalizat dupa nevoile unui birou de arhitectura si design dar si galerie de arta destinata fotografiei. Am reusit sa integram o cantitate mare de imagini intr-un design simplu si antrenant pentru utilizatorul final. Ideea pe care s-a bazat conceptul a urmarit transmiterea mesajului prin intermediul imaginilor deoarece arta lasa loc de interpretare si stimuleaza creativitatea fiecaruia.

Premium web design

Custom Gallery

Elementul central este galeria foto construita specific pentru a oferii un plus de mobilitate unui website aparent static. Desi am pastrat imaginile la o rezolutie mare pentru a mentine calitatea detaliilor am reusit sa mentinem fluiditatea si design-ul intacte.

Custom gallery

Media Presence

Strategia de promovare include o serie de unelte prin intermediul carora compania poate comunica rapid si usor cu clientii. Aparitia platformelor ce permit distribuirea de content prin intermediul articolelor sau a canalelor media ce permit inserarea de spoturi video faciliteaza popularizarea brandului.

Campanii social media