Interior
Design
Arta & Design contemporan pentru interior. Website

Sahra Fashion - Web desing si magazin online pentru Sahra Fashion Premium Ticketing, Web Design & SEO

OVERVIEW

Orice spatiu spune o poveste, mai ales interiorul in care ne petrecem timpul. BloomsBury adora povestile frumoase, cu stil, care dezvaluie mai multe aspecte despre personajele care le dau viata. Spatiile cu personalitate, organizate, pretioase sunt un cumul de elemente materiale si de relatiile care se stabilesc intre acestea, emotiile generate confera acestor locuri unicitate si insemnatate. Nu este important doar modul in care citesti, vizualizezi sau auzi o poveste - in aceeasi masura conteaza felul in care o simti si o traiesti.

CMS & Responsive Design

Am conceput un Content Management System aparte pentru un proiect ce are integrat in arhitectura sa un Blog si o serie de link-uri ce fac streaming pe conturile de social media. Definitivarea platformei s-a facut in maniera Full Responsiv ce se adapteaza pe toate tipurile de device-uri. De la telefoane mobile la monitoare Full HD sau proiectoare, toate afiseaza un design unitar, curat si intuitiv.

CMS Integration & Custom ePayment solution

Blog Integration

Atat clientii cat si alti profesionisti din domeniul Design-ului Interior au nevoie constanta de informatii, ideei, dezbateri si teme noi. Pentru a satisface aceasta cerinta, am propus Echipei BloomsBurry o platforma integrata si un CMS prin intermediul caruia pot fi administrate independent, dar in acelasi timp usor, continutul platformei pe de-o parte si Blogul integrat, pe de alta parte, fara a-si afecta reciproc functionalitatea.

CMS Integration & Custom ePayment solution

Outcome

Dezvoltarea unui sistem intuitiv atat pentru administratorii cat si pentru utilizatorii fara a face rabat de la calitatea elementelor grafice a stat la baza conceptului BloomsBurry. User Satisfaction(UX), Awarnes-ul dar si Indicatorii de Performanta(KPI's) sunt monitorizati constant de catre echipa noastra.

Design simplu, intuitiv si creativ 75%

Dupa lansarea Blog-ului a crescut
nivelul de satisfactie al utilizatorilor cu 75%, nivel masurat printr-un chestionar organizat si desfasurat online.

awareness Web Design full responsive

Strategia de a creea awarness
in zona de Design Interior a stat la baza integrarii unui spatiu de discutie si informare in cadrul platformei.

KPI's Optimizarea resurselor necesare

Pentru a masura campaniile de
informare si constientizare, echipa urmareste constant o serie de indicatori de performanta ce indica rata succesului.